Feedback er værdsat hos Dasabeauty

Vi er her for at betjene dig. Derfor ønsker vi din mening, feedback og ros for vores produkter.

Dit ønske om at tilbyde det bedste produkt på markedet afhænger af, hvad du siger! Med hver ny produktudgivelse værdsætter vi din mening og tager den i betragtning, når vi designer vores næste trin inden for skønhed. Og for hver kvalitetsforbedring vil vi gerne høre fra dig om, hvordan det påvirker din oplevelse af at bruge vores produkter. Feedback er vigtigt, fordi det gør os bedre som virksomhed!

Vi hos Dasabeauty er forpligtet til at give dig den bedst mulige oplevelse. Derfor elsker vi at høre din feedback på vores produkter! Du er måske ikke klar over dette, men baseret på hvad du siger om os, og hvor tilfreds eller utilfreds du var med et produkt, afgør om vi vil fortsætte med at producere den pågældende vare

... Og hvis der er noget galt med en af dem, betyder det at tage øjeblikkelig handling for at hver kunde skal være glad, så længe de bruger vores service. Vi håber, at uanset hvilken vej tingene går imellem nu og da, vil intet ændre det faktum, at DU har været en vigtig del i at forme, hvem DASA BEAUTY er blevet til i dag! "

Når en kunde giver feedback, kan folk modtage et bedre produkt. Her er et eksempel:


Når det kommer til kvalitetskontrol i fremstilling og håndtering, er den bedste måde at levere den højest mulige kvalitet ved at give feedback. Feedback gør det muligt at inspicere processer uden forudindtagelse, forbedret baseret på behov og oplysninger fra virksomhedens kunder-de mange slutbrugere til produkter.

Dette eksempel på feedback in action undersøger, hvordan en producent kunne finde ud af, hvad kunderne kunne lide (og ville klare sig godt) ved hjælp af positive snarere end negative kommentarer. Resultatet? Et produkt af højere kvalitet!