Hvem er DASABEAUTY?

Min passion for skønhedsbranchen begyndte, da jeg afsluttede mit første kursus som vippetekniker. Desværre så det ud til, at der var få jobmuligheder i starten og markedet var ikke så omfattende. Men det var her, jeg indså, hvilken dyb indvirkning skønhedsbehandlingen kan have på menneskers liv. Jeg besluttede mig for at dykke dybere og studere alt, der var relateret til vipper – og det var her min lidenskab begyndte at spire.

Min rejse startede beskedent. Jeg havde en lille og loyal kundekreds, som elskede mine behandlinger. Det var en skøn begyndelse, men jeg vidste, at jeg ønskede mere for mig og dem. Så endte jeg på en skønhedsklinik i hjertet af København, og mit arbejde bidrog væsentligt til deres succes i årene der fulgte. Men som med alt andet i livet, kommer der et tidspunkt, hvor du føler, at du har nået dit fulde potentiale - inklusive dine færdigheder.

Som vippetekniker har kundetilfredshed altid været i centrum for min praksis. Efter at have opdaget glæden ved at arbejde med mine kunder og deres vipper i mange år, følte jeg, at de fortjente det allerbedste.

Det var her min egentlige rejse begyndte – søgningen efter de bedste produkter, til de bedste kunder. Siden da er tingene gået stærkt, og i dag har vi et omfattende varelager, et kontor og dygtige kollegaer. Alle arbejder hårdt for at levere de bedste produkter på markedet.

Det betød lange nætter, mindre søvn og mindre tid med mine kunder. Men det var det hele værd for at finde de produkter, som i dag udgør Dasabeauty.

Jeg er stolt af, hvor langt vi er kommet. Fra at være en beskeden vippetekniker til i dag at kunne sige, at vi har leveret over 100.000 vareartikler i Danmark, Sverige og Norge.

Jeg vil gerne afslutte med et tak til alle vores kunder. Uden jeres støtte og tillid ville Dasabeauty ikke være, hvor det er i dag. Jeres kærlighed til vores produkter og jeres tro på vores kvalitet er drivkraften bag vores succes.

Vi forpligter os til at fortsætte med at levere de allerbedste produkter og yde enestående service. Det er vores måde at vise vores taknemmelighed for alt, I har givet os.

Vi ser frem til at fortsætte vores rejse sammen og opfylde alle jeres behov og ønsker inden for eyelash extensions. Jeres skønhed er vores inspiration.

Med dyb taknemmelighed, Dasabeauty-teamet