Sådan vedligeholder du dine DasaBeauty Lashes

5 Tips til at passe bedre på dine vipper!🌸

Det er vigtigt at tage sig af dine vipper for et smukt, langvarigt sæt. Vi alle har forskellige måder, at passe på vores vipper. Hvis du fortsætter med at give kærlighed til dine lashes, så vil dine lashes give kærligheden til dig!
Med disse 5 tips, er det absolut KEY til, at vedligeholde dine lashes!

1. Hold dine vipper rene!


Den bedste måde at holde dine vipper er ved at selvfølgelig rengøre dem, hvilket jeg er sikker på i gør regelmæssigt! Der sidder typisk snavs ude i siderne, og har flere gange oplevet at mine dejlige kunder. Ikke husker at få renset ordentligt igennem!


Vi tilbyder vi rensemidler, der er specielt formuleret til rengøring af dine extensions: Vores blide, oliefrie og alkoholfri øjenmakeupfjernere har den samme pH-balance som naturlige tårer og kommer i en skummet form, med lavendel duft. 🌸


Når du rengør øjenområdet for at fjerne makeup og øjenskygge, anbefaler vi at påføre rengøringsmidlet på en vatrondel. Sørg for at bruge rigeligt på bomuldspuden, fordi den tørre bomuld kan komme i dine vipper. Gnid forsigtigt dit øjenlåg og undgå at gnide dine vipper. Når du har brug for at rense dine vipper, skal du bruge din vippe børste og børste forsigtigt gennem dine vipper.2. Undlad brug af oliebaseret produkter!


Alle hudplejeprodukter, cremer eller kosmetik, der er oliebaserede, er et no-go, når det kommer til at passe på dine vipper! 👀


Sørg for at vælge produkter, der er mærket "oliefri" for at sikre langvarigheden af ​​dine vipper. Når du er i tvivl, så husk altid at spørg efter en medarbejder, eller læs på ingredienslisten!3. Sæt din mascara på pause


Det skønne ved lash extensions er, at du har dejlige, lange, fulde vipper uden at skulle bære mascara. Vi ved, at nogle af jer måske stadig ønsker at bære mascara engang imellem, og det er okay, så længe det er en mascara lavet til lash extensions. At bære ingen mascara er det bedste, når det kommer til at forlænge dine vippers levetid.

Hvis du absolut skal bruge mascara, så sørg for KUN at være en vandbaseret mascara. Husk at der er forskel på vandtæt og vandbaseret mascara. Så kig godt efter etiketterne! Når du skal bruge mascara, så sørg for kun at bruge et lag og kun på spidserne af vipperne!


4. Undgå overeksponering af fugt- og vand!


Når du eksponere dine vipper med for meget vand på konstant basis, så kan det påvirke vippens levetid! Ansigtsvask og alm badning burde ikke være et problem.


5. Regelmæssig opfyldning af lashes


Udefra alle de tip jeg er kommet med, så er det her den absolut vigtigste! Hvis du holder fast ved dine refills ca. hver anden uge. Lover jeg dig at det får dine vipper til at se bedst ud. Når alt kommer til alt, så ved vi at refills får dine lashes til at holde fyldige saftige vipper.


Jo længere du venter på fyld, desto svære er det holde dine vipper flotte. Hvis du går for længe uden at få en refill, kan det være nødvendigt at få et helt nyt sæt. Så regelmæssig genopfyldning er en af de absolutte vigtigste. Hvis du ikke allerede har bestilt tid til en genopfyldning. Så skal du til at gøre det, før du glemmer det. Jeg har smidt linket forneden. 🥰


dasabeauty.onlinebooq.dk